maanantai 6. toukokuuta 2013

Skelita Calaveras

Hieppa, ei kun heippa :D Toi kirjotusvirhe kuulosti niin tyhmältä et jätin sen siihen tahallaan. Hei miettikää nyt, hieppa? xd Tänään aatteli muuten pitkästä aikaa tehä sen maanantain esittelypostauksen, tällä kertaa Skelita Calaverasista, tuttavallisemmin Scellasta. Let's go (:

Skelitan tilasin 20.4.2013 nettikauppa Lekmeristä, ja neitokainen saapui kotiinsa 25.4.2013. Skelita oli jo aika pitkään toivottu. Se on vaan niin siisti, niin luinen :D Valitettavasti luurankoressu kärsii pienimuotoisesta liimaongelmasta, mutta en haluaisi leikata hänen hiuksiaan pois ;( Toivon siis, että liimaongelma jääkin pieneksi, ja jos tästä vielä suurenee, niin talkki riittää lääkkeeksi. Sana bilehile kuvaa Skelitaa täydellisesti. Värikäs, iloinen, murehtimaton, menevä. Semmonen se on.

Pari faktaa Skelitasta:

Lempiväri: Kehäkukan värit
Lempiruoka: Sokeripääkallot
Lemmikki: Monarkkiperhoset

Skelitan liimaongelma harmitti mua tosi paljon (Kuten Rochellen ja kaikkien muidenkin), koska se oli niin uus. Kunpa Mattel parantaisi laatua, niin kaikki vois rauhassa keräillä Monster High-nukkeja :( Tää mun postaus meni tämmöseks liimaongelmaöpötykseks, mut ehken noi kuvat vähän parantaa.



                                   




















2 kommenttia: