sunnuntai 18. elokuuta 2013

Iltakävelyllä Skelitan kanssa

Tulin aika äsken kuvaamasta Skelitaa läheisestä puistosta. Siellä on tosi kaunista, paljon isoja vanhoja tammia ja pieniä siltoja puron yli. Ihana paikka! En ole kuvannut siellä nukkejani aiemmin, mutta pitää näköjään ottaa tavaksi. Siellä on kaunista ja salaperäistä, sopii siis erittäin hyvin ainakin yhtä kauniin ja ehkä vähän salaperäisenkin Skelitan kuvauspaikaksi. 

TÄRKEÄÄ!!!

Lähden huomenna, maanantaina, aamulla leirikouluun, joka kestää neljä päivää. Torstaina tulen takaisin. Leirikoulu kestää siis 19-22.8.2013. En aio ottaa nukkeja mukaan, koska 1. Minulla ei luultavasti olisi aikaa kuvata niitä siellä, kun meillä on niin paljon ohjelmaa ja kaikki kaverit siellä, 2. Pelkään unohtavani nuket sinne tai että niille käy jotain :/ Leirikoulu muuten pidetään saaristossa, aika lähellä saarta, jossa minulla ja perheelläni on kesämökki :) Tuttua seutua siis. Nähdään taas kun ehdin postailla, ehkä ensi perjantaina- tai viikonloppuna. Lupaan ottaa teille kuvia sieltä, koska otan kameran kumminkin mukaan, jotta voin näyttää perheelleni kuvia. Moi ! :)
























































 


// Nyt en jaksanu kirjotella kuvatekstejä, voin vaan sanoa että kivoja kuvia tuli ja että Skelita on tosi kaunis :) <3 Niin, ja että se puisto on ihana paikka kuvata! Siellä on keskellä semmonen iso aukea, missä on vanha kartano ja kauniit kukka-asetelmat. Ja paljon isoja tammia ja kauniisti koristeltuja puistonpenkkejä. Vähän kyllä nolotti, kun ihmiset kulki ohi ja katteli että mitä mä oikeen hiippailen kamera ja joku nukke kädessä.. Mutta ei se nyt niin kamalaa ole, töllistelkööt vaan, tää on mun rakas harrastus ja ajanviete enkä niiden mielipiteistä välitä. Muistakaa kommentoida :)

5 kommenttia:

  1. hienoja kuvia, Skelitan asu on tosi nätti :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja tuo skelitan asu on ihanuuuss :3
    Kuvaa lisää jatkossa puistossa siellä on nähtävästi hienot kuvaus paikat C::
    Jaja pidä hauskaa leirikoulussa ;3

    VastaaPoista
  3. Liitythän blogini lukijaksi? :))

    VastaaPoista
  4. Ihana nukke tuo Skelita. Monster Higheistakin saa hienoja kuvia, kunhan vain jaksaa panostaa. (: Ihana blogi ja milloin tulee uutta kuvasarjaa? :3

    VastaaPoista