torstai 15. elokuuta 2013

Uusi postaus, vihdoinkin.

Tunnen itseni jotenkin kovin omaksi itsekseni kun istun tässä koneen ruudun ääressä päivittämässä blogiani. Ihana tunne. No, ensimmäinen syy saamattomuuteeni ja superhitaaseen postaustahtiini on tietysti koulu ja kaverit (muhaha syytän teitä >:D). Kun koulu alkaa, tulee läksyt jne. Ja koska vanha koulurakennukseni oli homekoulu, jouduimme luokkani ja joidenkin muiden luokkien kanssa evakkoon kauempaan kouluun. Bussimatkat lisäävät myös koulupäiväni pituutta, siis. Ja kun en ole kesällä nähnyt kavereitani ollenkaan, olen nyt mielelläni vähän heidänkin kanssaan - sekin on olennainen osa hitauttani. Jos tähän plussataan ompeleminen, nukkejen kuvaaminen, postaaminen ja muut jutut, joita vapaa-ajalla tykkään tehdä, se on yhtä suuri kuin aikapula. Rupean järjestelemään aikani tarkemmin, kun kaiken päälle änkevät sitten reilun viikon päästä myös tanssitreenit. Mutta ei enempää siitä, siirrytään postauksen aiheeseen.

Taisi olla maanantai, kun otin nämä kuvat Darasta tuolla pihalla. Dara siksi, että häntä ei ole näkynyt blogissani taas aikoihin enkä ole vielä päässyt esittelemään teille hänen uutta, itsetekemääni asukokonaisuuttaan. >:) Kuvat otin nopeasti, joten jos ne eivät ole mielestäsi ihan sitä blogini laadukkainta
antia, niin se siitä, ymmärrän sua. Mutta olen kumminkin iloinen, että sain edes jotain täytettä tähänkin
postaukseen, joten lopetetaanpas se mun kuvaustaitojen vähätteleminen. :P 

Dara on mulle erittäin rakas nukke, hän on ensimmäinen MH-nukkeni. Oikeutettu asema seuraavan postauksen kuvattavana on luultavasti Operetalla, hänestäkään ei ole kuulunut täällä vähään aikaan mitään ja pitäähän mun toki näyttää teille myös Operetan uudet vaatteet. Nähdään taas, toivon että pian :)



Vaikka se ei näykään, Daran 'takin' alla on mekossa pieni 
pääkallo, jolla on rusetti ja silmälappu :) <3                                          




Löysin kukkapenkistä just sopivan värisen kukan Daran seuraks kuvaan :D






 Tässä kuvassa Daralla on kädessä semmonen valkonen kukka, joka oli pudonnu maahan
jostain meiän kukkapenkin kukasta.




Ja nyt Daralla on taas se kukka kädessä. :) Kuva on aika epätarkka sen
kukan kohdalta, eli ei kannata klikata suuremmaksi.




Ja lopuks kuvasin vielä meidän omenapuun lehdistöä sieltä altapäin. Kiva luontokuva, eikö ? :)



// Siinä oli teille postausta. Yritän saada lisää samaa tavaraa tänne taas piakkoin, mutta en ole varma milloin 'piakkoin' on. Hoputtakaa mua sitten oikein olan takaa kommenteissa! (Suom. KOMMENTOIKAA! xD) Ja älkää pahastuko, kun mua ei näy teidän blogien kommenteissa, yritän kommentoida aina kun itse postaan.

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. :) Taidanpa vaihtaa jonkun noista Daran profiilikuvaksi.

      Poista
  2. Hienoja kuvia ja Daralla on ihunat vaatteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkään itekkin niistä :D Tein ne jo joskus kesällä, mutta kun Darasta ei ole ollut vähään aikaan mitään kuvia, niin.

      Poista
  3. Sööttejä kuvia ja Daran vaatteet ovat ihanat ^^

    VastaaPoista
  4. Harmi, että olet joutunut kokemaan saman :( Oon pahoillani, mutta en voi vastata sun kysymykseesi. En mielelläni jakele henkilötietojani netissä, niin että en kerro asuinpaikkaakaan.

    VastaaPoista