maanantai 24. kesäkuuta 2013

Terveisiä reissusta

No, me sitten otettiinkin tää meidän läppäri mukaan, ja koska mun koneilulle ei ole (vielä) ollut mitään estoa, ajattelin tehdä miniskidinkuvattomanpostauksen täältä mökiltä käsin :) Viivi678, rakas ystäväni ja blogini lukijapalkista löytyvä, oli viettämässä täällä myös juhannusta. Hänellä oli mukanaan ihanat nukkensa PD-Draculaura (Mei), basic-Venus (Linn) ja PD-Cleo (Anastasia "Ana"), jolle mulla oli kunnia keksiä nimi ;) Lopulta otin tänne mukaan Katrinan, Kiran, Cleon ja Deucen, eli alkuperäinen nukkelista muuttui melkoisesti. Valitettavasti en saanut YHTÄ AINUTTA onnistunutta kuvaa nukeista juhannuskokon kanssa, vaikka kuinka yritin. Ne epäonnistivat täydellisesti. En tarkoita tuolla mitään pientä epätarkkuutta tai tämmöstä, vaan pelkkää pimeetä muusia mun kameran ruudulla. Yritin valottaa kuvia ja käyttää salamaa, mutta niistä tuli vaan entistä karmeempia. Sori D:

Muuten nukkeja on tullut kuvattua paljon, eikä kuvausputki lopu tähän. Joudun luultavasti päivittämään kuvat parissa erillisessä postauksessa, niitä kun on jo tähän mennessä kertynyt melkoisesti. Hellettä on ollut (Cleon onneksi), mutta tänään oli hiukan harmaanpuolisempi päivä, ainakin aamupäivällä. Nyt tosin paistaa aurinko. Ja sitten luultavasti koko tähän mennessä ikävimpään uutiseen.. Kiran toinen siipi on kadonnut :( Suren (Ja uskon että Kira suree myös) sitä kovasti ja yritettiin Viivin kanssa etsiä sitä vaikka mistä, mutta siipi ei ottanut löytyäkseen. Siipi hukkui kuvausmatkalla kalliolla. Tyhmää 3:

Viivi myös yöpyi meidän mökillä kaksi yötä. Eilisillalla me saatiin superhepuli, naurettiin vähän kaikelle kello 00.00:aan asti. Enpä taidakaan kertoa, mille kaikelle me nauretiin, saattaisitte pitää meitä vähän höpsähtäneinä.

Ei tästä tullukkaan miniskidi.

3 kommenttia:

  1. Juu. Hihitelty ja käkätettyä tuli aika kauan.

    Minut läydät tästä osoitteesta: http://viivinnuket.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut!
    Roksibloggaa.blogspot.com

    Postauksen nimi on Haasteita...

    VastaaPoista