torstai 6. kesäkuuta 2013

Warm summer day with Nefera

Joo, lämmin on vähän lievä. Hikinen pikemminkin, mutta tossa otsikossa se ois kuulostanu typerältä, u see xd Kuvailin äsken Neferaa ulkona. Halusin kuvata sitä tänne blogiin, koska se ei oo ollu postauksissa pitkään akaan ja muutenkin tämmönen läkähdyttävän kuuma aavikkokesä on just Neferan heiniä, Egyptin aavikoilta kun on hän kotoisin. Ihan kauniitahan niistä tuli, ja niitä on noin vähän, koska suurin osa epäonnistui, eikä niistä sitten tullut kovin hienoja. Ja se niiden epäonnistuminen ei tietenkään  johtunut Neferan poseeraustaidoista, vaan, ööh.. mun surkeista valokuvaustaidoista. :D

Huomenna lähden heti aamutuimaan Venuksen kanssa Hollantiin. Pakkasin hänelle harjan & ständin palasiksi purettuna muovipussissa mukaan. Luulisin, että hienoja kuvia tulee, vaikken ehdi kauhean paljon puistoissa hengaillakaan. En luultavasti pääse päivittämään kuulumisia & kuvia Hollannista käsin, jotenka päivitän ne vasta maanantaina kun on aikaa. 

Toivoisin muuten vielä enemmän kommentteja teiltä lukijoilta, koska vaikka osa on todellakin aktiivisia kommentoimaan, ei kommentteja siltikään tule kovin paljoa. Kiitti (:



Oho, muokkasin noita kuvia vähän, ei kai niistä tullu ihan oudon näkösiä?




                               Kyl niistä vähän tuli, mut tää on musta kaunis. :) Beauty Nefera. ^.^




                                                                     Ja tää värikäs. :D




 
                                   Tätä kuvaa on rajattu aika paljon, koska meiän seinä rumensi kuvaa.



4 kommenttia:

  1. OOh..Kauniita kuvia Nefera tosiaan sopii hyvin tuonne kuumaan päivään ;D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Se nyt on vähän semmonen pahiz >:D Kiitoksian Roksi & Lapanen. :)

      Poista