keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ghoulia in the Forbidden Forest

Okei, tänään nyt illalla tuli kuvaushimo. Kävin tänään iltapäivällä mummini ja vaarini luona (äidinpuoleisilla isovanhemmillani :) <3), ja otin sinne Lagoonan mukaan. Ajatukseni oli kuvata Lagoonaa siellä, mutta oli niin paljon muuta hauskaa, että kuvaus jäi.. Niin että kuvasin sitten illemalla Ghouliaa, jota ei olekaan pitkään aikaan näkynyt blogissani (näinkö?? o.o). Mutta nyt kerron hiukan reissusta mummin ja vaarin luo..

.. Hollannin serkkumme 4- ja 3 v olivat siellä. He lähtevät huomenna vanhempiensa, tätini ja hänen miehensä kanssa takaisin Hollantiin. Kun olimme siinä pihalla, pihalle tuli sellainen tuntematon kissa. Kellanvalkoinen ja pörheä turkki, vastapuolelta valkoinen, erittäin pörheä häntä. Se oli kamalan hellyydenkipeä, tuli koko ajan kiehnäämään meidän jalkoihin. C: Mutta sitten huomasin, että sillä oli otsassa, vähän toisen silmän yläpuolella, punkki :( Punkki oli todella syöneen näköinen, kuultavan harmaa ja erittäin pullistunut ja iso. ainakin kahden nuppineulanpään, ellei kolmenkin kokoinen. Kissa näytti rotukissalta, ei laisinkaan villikissalta, vaan hyvin hoidetulta ja ruokitulta jne, ja toivon todella, että kun se meni kotiin, sen omistaja huomasi punkin ja otti sen pois. :):

Sellaista siellä mummolassa sitten. Kun vähän aikaa sitten tuli kuvaushimo, niin tiesin melkein heti kenet otan kuvausreissulle kuvattavaksi: Ghoulian, koska häntä ei ole kuvattu pitkään aikaan. Menin sen leikkipuiston, jossa kuvasin Michikoa vähän aikaa sitten, ohi (vaikka kävinkin etsimässä hyvää kuvauspaikkaa, mutta päätin sitten lähteä sinne minne olin suunnitellut) ihan viereisen pikkumetsän laitaan kuvailemaan. Se näytti aika synkeältä ja pelottavalta paikalta, näin illalla, enkä uskaltautunut kauemmas kuin että näin pyöräni polun toisessa päässä. No, otsikko tulikin siitä ja suuresta Harry Potter-faniudestani. Voi vitsi, rakastan niitä kirjoja ja elokuvia, koko sitä upeaa maailmaa ja kaikkia niitä hahmoja! Lempparini on tosin Bella, Bellatrix Lestrange (; <3

Ohitseni kulki siinä kuvaillessa tietä pitkin nainen, joka kävelytti mustavalkoista koiraa. Hän sanoi, että kun hänellä ei ollut silmälaseja, hän oli aluksi luullut Ghoulian sinistä tukkaa siniseksi undulaatiksi! xD Sitten se  kyseli vähän kaikkea MH-nukeista, että mitä ne on jne. Musta on aina kamalan kiva kertoa nukkeilustani, ihan vaikka tuntemattomalle. Lähdinkin sen jälkeen aika pian kotiin. Ghouliaa on kiva kuvailla! Olen kuvaillut tuossa samaisessa metsässä ennenkin Ghouliaa, se oli siinä vappuaattona mielestäni. voitte kaivella blogiarkistoistani, niin eiköhän sieltä jotain löydy. Silloin Ghoulialla oli päällä barbeilta lainatut sininen pörröinen takki ja pinkit 'lenkkeilyhousut'.





Tälläsiä kuvia tuli Ghouliasta. Hän ei olekaan ollut todella pitkään aikaan blogissani :(




 Toivottavasti se ei haittaa Ghouliaa. No, ainakin hän poseeraa kauniisti :D




 Nappasin puusta pihlajanmarjoja Ghoulian kaveriksi kuvaan. Kyllä, kesä
on jo niin pitkällä :/ 




Tässä se mun 'Kielletty metsä'. Otin kuvan polun alkupäästä. Pelottavan näköstä,
eikö vaan? Kerran uskaltauduin Ghoulian kanssa jopa niin pitkälle, etten
enää nähnyt pyörääni. Uiks D:


// Muistakaahan kommentoida. Huomenna lähden taas saaristomerelle mökille :)

10 kommenttia:

  1. Sä osaat kuvata hyvin Ghouliaa! :)
    Kun siis toi nukke on mulle vähän hankala kuvattava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, tämmöstä en ole oman Ghouliani kanssa havainnut.. Mitä sarjaa sun Ghoulia on?

      Poista
    2. Mul on DT ja SS. SS Ghoulian kuvaminen ei oo oikein mun juttu ollu ainakaan viellä. Mut se sopii hyvin kuvatarinoihin! :)

      Poista
    3. Munkin Ghoulia on SS, mutta itse tykkään kuvata sitä.

      Poista
    4. Kyl mäki tykkään kuvata sitä. :D

      Poista
  2. Hienoja kuvia. Potterit on ihania <3

    VastaaPoista
  3. Ihana Ghoulia, ja kivat vaatteet :)
    Ootko itse tehnyt ? :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia :) Ghouliaa ei oo joo pitkään aikaan näkynytkään kuvissa.

    Näin ehdotuksena: Voisit ottaa joskus monta (3-4) nukkea mukaasi kuvausreissuille :) Vaikka omalle kotipihalle. :)

    VastaaPoista