keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

JES!

Jes, jes! Isi tuli tänään aika aikaisin kotiin töistä, niin että mun ja mun äidin nukenhankintareissu onnistui hyvin. ^.^ Ihanaa!!! Sain Citymarketista myös uudet kengät (valkoiset tennarit/lenkkarit, tosi kivat) ja Crocsit (Pinkit, olisin ehkä halunnut harmaat, muttei ollut oikeaa kokoa, mutta ihan sama, pinkitkin on tosi pirteät ja kivat :):):) ). Itse asiassa nukenvalinta tapahtui ensin, mutta haluan pitää teitä jännityksessä..

Kaupasta nimittäin ostin..

Basic-Frankie Steinin! <3 Nukke on aivan ihana! Niin kaunis ja upea. Mutta olen jo opetellut olemasta kutsumatta tätä tyttöä Frankieksi. Se hän ei nimittäin ole. Nimesin nuken heti kun pääsin kotiin & koneelle etsimään netistä sopivia nimiä. Ajattelin ensin nimeksi Lunaa, mutta päätin, että nukkeblogeissa on liikaa Luna-nimisiä Frankie-nukkeja, eikä tämä enää mahdu joukkoon. Eikä Luna olisi edes ollut tälle sopiva nimi. Olin jo muodostanut oman kuvani nukesta, hän on villi ja vauhdikas, eikä nimi Luna edusta mulle lainkaan sitä.  Niinpä villikko sai nimekseen Michiko. 

Michiko on Frankien pikkusisko. Hän on Frankieta vuoden nuorempi (Frankie = 16, Michiko = 15). Hänen koko nimensä on siis Michiko Stein. Lisää Michikosta voi lukea hänen profiilistaan.

Michikon ensimmäinen kuvausmatka oli.. Pelottava. Menin kuvaamaan Michikoa läheiseen leikkipuistoon. Se sopii harvinaisen hyvin Michikon kuvauspaikaksi - hän on silmissäni myös pikkuhiukkasen lapsekas, tykkää riehua ja hassutella. Puistossa räpsin Michikosta ihania kuvia. Hän sopi paikkaan todella hyvin, mutta hiekkalaatikolle en häntä päästänyt. Mutta pyöritin sentään karusellissa ja laskin hänen kanssaan liukumäkeä. Onneksi paikalla ei ollut ketään muuta - olisi voinut näyttää aika höhlältä, kun tyttö laskee fiiliksissä nukke sylissään liukumäkeä.

Niin, se pelottavuus tuli sellasista oudoista ötököistä. Törmäsin niihin yhellä kuvauspaikalla, leikkipuiston pienellä, asvaltoidulla kentällä jossa oli erilaisia ruutuhyppelyruudukoita. Olin asettamassa Michikoa istumaan kuvattavaksi - kunnes huomasin, et siinä on kamalasti jotain hyönteisiä, vähän kuin siivekkäitä muurahaisia. Ne tappeli toistensa kanssa, paini ja yritti (ilmeisesti) syödä toisiaan. Yritin siinä erotella riikapukareita havunneulasilla, mutta niitä oli liian paljon. Sitten älysin, kuinka paljon niitä oikeasti on. Nousin seisomaan Michiko kädessäni ja aloin ihan hädissäni pudistella hiuksiani - eikös niistä pölähtänyt iso lauma niitä ötököitä. Ne yritti syödä mut ja Michikon, ihan varmasti yritti :D Ei kovin kiva kuvauskokemus siis ensikertalaiselle Michikolle.. Onneksi nukke ei ole helposti säikkyvää sorttia, muuten hän ei varmaan antaisi minun viedä häntä kuvattavaksi enää koskaan.

Huomenna lähden muuten pariksi päiväksi mökille järven rannalle. Otan Michikon, ehkä myös hänen isosiskonsa Frankien, mukaan. Eli postauksia ei silloin tule, palaan la-su. Mainitsinko siitä jo? Mutta lopetankin tästä jo romaanini. Haluatte varmaan nähdä kuvat :D + Mihciko on ihana ! <3





  Michiko keinuu autonrengaskeinussa. :)




                                                    Kiipeilytelineessäkin tuli vierailtua.











         Tässä superepätarkka kuva Michikon kengistä. Kuunnelkaa varoituksen sanaa: Älkää missään 
olosuhteissa suurentako kuvaa. 
                           







Viimeinen onnistunut kuva on Michikosta karusellissä.



// Kommentoikaa ! :)

12 kommenttia:

  1. Onnea uudesta nukesta ^^!
    Michiko on ihana nimi ja niin on nukkekin :333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Siinä Citymarketin MH-hyllyjen edessä pähkäilin, että ottaisinko Michikon (basic-Frankien) vai DC-Howleenin vai DC-Robeccan. Silti jotenkin koko ajan oli ollut selvää, että mukaan lähtee Michiko tai ei mitään..

      Poista
  2. Ihana nukke, nimi sopii hyvin. Onnea c:

    VastaaPoista
  3. Joo <3 Noi hiukset on ihanat, toivon sydämestäni ettei Michikolle tule liimaongelmaa..

    VastaaPoista
  4. Ihana nukke ja hienoja kuvia! + Kiitos kehuista, tarkoitan niitä että kommentoin täällä ahkerasti. ;) Sulla vaan on niin kiva blogi!

    VastaaPoista
  5. Veikkaan että ötökät olivat lentomuurahaisia, koska tähän aikaa vuodesta niitä on paljon. Onnee uudest nukest, nähään viimeistään kouous :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne olikin, kamalan ärsyttävää kun niitä on joka paikassa. :D

      Poista
  6. Veikkaan että ötökät olivat lentomuurahaisia, koska tähän aikaa vuodesta niitä on paljon. Onnee uudest nukest, nähään viimeistään kouous :)

    VastaaPoista